follow Catalog firme » Agricultura » Sere » Judetul PRAHOVA
  home     Sere   Judetul PRAHOVA

Sere Prahova

Obtineti cel mai bun pret pentru sere completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
sere tip tunele, sere policarbonat, sere matca, sere isalnita, sere timisoara, sere arad, sere cluj, sere constanta, sere iasi, sere prahova, sere bucuresti, sere romania, sere folie, sere sticla, sere rosii, sere folie, sere pe structura metalica, sere flori, sere legume, sere (Breaza, PRAHOVA)
Airnature are o echipa cu experienta in vanzarea de constructii pe stuctura metalica galvanizata: solarii cu folie simpla sau dubla (gonflabila); sisteme de irigatie, mese de cultura, masini si utilaje pentru sere si ferme, masini insamantat, ambalat, etc,; sere profesionale cu toate accesoriile inclusiv sistemele de incalzire pe gaz, motorina sau combustibil solid/lemn, carbune, rumegus, peleti; sisteme de incalzire de mari..
0745 *** ***Click aici!
sere prahova (COCORASTII COLT, PRAHOVA)
Societatea noastra importa si distribuie solarii la un pret foarte avantajos, montajul este inclus in pret si putem ajunge in orice colt al tarii. Cautam distribuitori in toata tara pentru legume din productia proprie, de o calitate foarte buna. Asteptam colaborari si noi propuneri. pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati. Solariile noastre va ofera solutia ideala cautarilor dumneavoastra. Va asteptam! Pentru mai..
0734 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie